UX UI

Uitstraling

Door openheid voor samenwerking en breed kijken om zo tot een juiste oplossing te komen. Design is gebaseerd op kijken, luisteren en analyseren om daarmee een creatieve omslag te maken. De interactie met de gebruiker speelt een belangrijke rol zodat het product een extra waarde krijgt. Het gaat om vakmanschap, kennis en kunde verwerven en dat blijven doen.

 

 

Gemakkelijk bedienbaar via een gebruiksvriendelijke interface, ontworpen door Anita Aarts. Sterk in het ontwerpen van complexe softwarepakketten, web- en mobiele schermen. Bouwen van interactieve prototypes en design systems in samenwerking met het ontwikkelteam van Bravilor Bonamat. De Sprso is een professionele koffiemachine.

Design

In de loop der tijd is mijn grafische mindset afgestemd op gebruikersmentaliteit. Van Mooi naar Mooi. Van Mooi naar Functioneel en Innovatief, gecombineerd met Mooi. Functionaliteit, techniek door grafische elementen in balans. Voor de juiste ontwikkeling van een user interface is het heel belangrijk om met het (software)team samen te werken. Korte lijnen zijn daarbij essentieel. Hiermee haal je niet alleen het beste uit jezelf maar ook uit het team. Een mooi ontwerp is een geconcentreerd beeld, een samenhang.  Een juiste vlakverdeling geeft samenhang, balans en richt de aandacht op velden die belangrijk zijn op het juiste moment.

 

 

https://www.bravilor.com/en-in/sprso

©  Zuidzeven – All Rights Reserved