INTERFACE

DESIGN

ZUIDZEVEN

ZUIDZEVEN

Uitstraling

Door openheid voor samenwerking en breed kijken om zo tot een juiste oplossing te komen. Design is gebaseerd op kijken, luisteren en analyseren om daarmee een creatieve omslag te maken. De interactie met de gebruiker speelt een belangrijke rol zodat het product een extra waarde krijgt. Het gaat om vakmanschap, kennis en kunde verwerven en dat blijven doen.

 

Design

Persoonlijke uitstraling is erg belangrijk. De software profileert zich met een persoonlijk gezicht, zakelijk én betrouwbaar. En met de juiste uitstraling.

Elementen aangepast aan gebruik, bediening en cultuur. Op de afbeelding een configurabel digitaal dashboard voor de Chinese markt. Getekend in vector.

Mooi ontwerp

In de loop der tijd is mijn grafische mindset afgestemd op gebruikersmentaliteit. Van Mooi naar Mooi. Van Mooi naar Functioneel en Innovatief, gecombineerd met Mooi. Functionaliteit, techniek door grafische elementen in balans. Voor de juiste ontwikkeling van een user interface vind ik het heel belangrijk om met het (software)team samen te werken. Korte lijnen zijn daarbij essentieel. Hiermee haal je niet alleen het beste uit jezelf maar ook uit het team. Een mooi ontwerp is een geconcentreerd beeld, een samenhang.  Een juiste vlakverdeling geeft samenhang, balans en richt de aandacht op velden die belangrijk zijn op dat moment.

 

Uitstraling in balans

Veel ontwikkelaars besteden veel tijd aan het samenstellen van de code en zetten vervolgens een aantal widgets op het scherm. De code is heel bewerkelijk, stabiel en veilig. Dit verdient zeker respect want ontwikkelaars werken hard, nauwkeurig en gedetailleerd. Maar hoe past GUI in dit plaatje? De kracht van het GUI-ontwerp is dat het de code die niet zichtbaar is – wat zich ‘onderwater’ bevindt – zichtbaar wordt maakt. Op een manier waardoor de uitstraling in balans is: professioneel, veilig, stabiel, fun en gebruiksvriendelijk.

© 2016 Zuidzeven – All Rights Reserved

©  Zuidzeven – All Rights Reserved