UX UI

Thermo Fisher (FEI) in Eindhoven:
met data voorspellingen doen

Servicemonteurs ondersteund

 

Vanuit het centrum in Eindhoven worden ongeveer 800 servicemonteurs in de wereld ondersteund. Bovendien stuurt de software relevante informatie door naar wat hij interne klanten noemt. „Bij onderzoek en ontwikkeling kunnen ze er de ontwerpen van onze producten mee verbeteren en de afdeling marketing kan ze gebruiken om nieuwe behoeften in de markt te ontdekken.”

 

 

Electron Microscopy Solutions

 

„We krijgen een overzicht van waar mogelijke defecten gaan optreden. We zien dat de werking van de vacuüm systemen rood kleurt in plaats van groen. We zien in een schema dat er een kort moment een te hoge druk was. Dat heeft de gebruiker niet eens gemerkt, maar het kan het te onderzoeken preparaat beschadigen. Dus daar moeten wij dan actie op ondernemen.”

Snel overzicht van data bespaart veel.

 

Samen met het team Service Innovatie van Thermo Fisher (FEI) heeft Zuidzeven een gebruiksvriendelijke user interface ontwikkeld (zie scherm op de foto hierboen). Het voorspellen van een defect aan een elektronenmicroscoop is dankzij datavisualisatie een vast onderdeel van de service geworden.

 

 

https://www.ed.nl/economie/bij-thermo-fisher-fei-in-eindhoven-voorspellen-ze-met-data-defect-aan-microscoop~a30b36ab/

Exemplaren van de Titan Krios elektronenmicroscoop worden opgebouwd bij Thermo Fisher in Eindhoven.
© Fotopersburo van de Meulenhof BV

©  Zuidzeven – All Rights Reserved