UX UI

Machinebouw en elektronica ontwerp

BESTE STRATEGIE

Nieuwe vragen van klanten

beantwoorden

OPDRACHTGEVER

 

 

 

 

 

 

 

Machinebouw: Delem werkt met behulp van nieuwe technologieën aan innovatieve en hoogwaardige producten waarin de vraag van de klant voorop staat.

 

State-of-the-art elektronica wordt ontworpen en gebouwd waarop de in eigen beheer ontwikkelde grafische besturingssoftware werkt. Er wordt tevens veel aandacht besteed aan het realtime gestuurde en dynamisch gedrag van de hydraulische en elektrische assen van de kantbanken.

 

Gezien het specifieke product werkt Delem samen met partners die ieder vanuit een eigen expertise meerwaarde leveren aan de afkantpersbouwers. Hiermee ontstaat een verregaande integratie die voor gebruikers van deze afkantpersen een verbeterde bruikbaarheid en efficiënt gebruik waarborgen.

 

De developmentprojecten leiden tot hoogwaardige besturingsoplossingen. Deze projecten komen voornamelijk voort uit nieuwe vragen van klanten. Het zijn vragen die te maken hebben met de besturingssoftware en de mogelijkheden waarbinnen zaken beïnvloed kunnen worden om de uiteindelijk gewenste bewerking aan de kantbank voor de eindgebruiker mogelijk te maken. Projecten kunnen ook hun basis vinden in specifieke aanpassingen en specifieke vragen van klanten die voortvloeien uit het gebruik van bestaande besturingssoftware. Kortom, Delem besteedt veel aandacht aan zorgvuldig opgebouwde architectuur van de besturingssoftware en de bewaking van de voortdurende aanpassingen hierop.

 

©  Zuidzeven – All Rights Reserved