INTERFACE

DESIGN

ZUIDZEVEN

Ontwerp van software

VAKMANSCHAP

Design van gebruiksvriendelijke en aansprekende screengraphics

Voor gebruiksvriendelijke en aansprekende screengraphics is een groot aantal stappen noodzakelijk. Betaalbaar zoeken naar de beste oplossing. De software zal elegant, fris en modern zijn en boven alles: gebruiksvriendelijk.

Heden en verleden van een actieve onderneming. User interface design in een eigentijds jasje met veel gebruiksgemak.

 

 

In digitale en papieren versies verscheen Zuidzeven diverse keren in het nieuws.

Brainport, de kennisregio rondom Eindhoven behoort tot de top drie van de beste kennisregio ter wereld. Regio Eindhoven is als kennisregio van grote economische betekenis.

 

Ontwerp voor functionele specificaties waaraan een computerprogramma, sotware applicatie, moet voldoen. Componenten waarmee een programmeur snel de software kan bouwen.

Als zeer ervaren user interface designer verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van interaction design en visual design voor innovatieve producten. Ontwerp van user interfaces voor computer- en touchscreens. Sterk in het doorvertalen van interaction design naar visual design en daardoor een optimale user experience. Op die manier komen we samen tot een inspirerende en eigentijdse vormgeving.

 

Functionele eisen van de opdrachtgever en de behoeften van toekomstige gebruikers worden uitstekend vertaalt in een gebruiksvriendelijke oplossing die voorziet in de behoefte van zowel klant als gebruiker. Met een heldere visie en aansprekende gebruiksvriendelijke user interfaces, mobiele apps, web apps en programma’s die het merk van de klant versterken. Dankzij grafische vaardigheden, gevoel voor brand identity en kennis van ergonomie maken we collega’s en opdrachtgevers enthousiast voor eigentijdse ideeën, baanbrekende user interfaces en applicaties.
Communicatief sterk en gedreven in het vak, we durven te verrassen, zeer creatief en steken graag de handen uit de mouwen.

 

 

© 2016 Zuidzeven – All Rights Reserved

 

©  Zuidzeven – All Rights Reserved